Would you like to tell us something about your stay, you can do so in this guestbook and/or on our Socials.

Om een bericht in ons gastenboek te plaatsen, kunt u onderstaande velden invullen en klikken op โ€œIndienen".

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat wij het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 entries.
Franny en Marcel Franny en Marcel wrote on 12 June, 2024
Wij zijn 12 dagen gast geweest en hebben het heel fijn gehad. Een echte aanrader als je even tot rust wilt komen in een prachtige natuurlijke omgeving. โ€™s Morgens wakker worden door het kraaien van de haan, lekker je ontbijtje en (digitaal) krantje op je eigen terrasje en daarna uitstapjes maken in de prachtige omgeving. Hรฉรฉrlijk, Corinna en Martijn, bedankt dat wij bij jullie mochten zijn.
Kim en Richard Kim en Richard wrote on 15 September, 2023
Wij zijn in augustus 2023 voor een weekje hier geweest. Wat hebben we genoten! Van de omgeving, het mooie appartement en de enorme gastvrijheid! Zeker de moeite waard om te bezoeken want bij quinta Flores kan je heerlijk tot rust komen, genieten van het prachtige landschap van Portugal en al het lekkere eten! Wij komen zeker nog een keer terug!
Carolina Carolina wrote on 31 July, 2023
We stayed 3 nights in July, in the Passiflora and we had such a wonderful time. The property and surroundings are so peaceful. We all enjoyed the swimming pool so much ๐Ÿ™‚ Thank you Corrina and Martijn for our lovely stay!
Danny Dyantha Dayne en Manoa Danny Dyantha Dayne en Manoa wrote on 26 July, 2023
Van 11 t/ 20 juli een heerlijke vakantie gehad! 9 nachten in 4 persoons appartement Oleander verbleven. Genoten van de gastvrijheid van Corrina en Martijn. Heerlijk kunnen genieten van jullie kookkunsten. Kinderen hebben ook ontzettend genoten. In de omgeving is genoeg te bezoeken. Gr Danny Dyantha Dayne en Manoa
Paul en Jeannette Paul en Jeannette wrote on 10 June, 2023
Heerlijk tot rust gekomen! Quinta das Flores ligt in een prachtige omgeving. Een mooie uitvalsbasis om stadjes te bekijken en te wandelen. Wij kwamen vooral om te kanoรซn. In Dornes, op nog geen 10 minuten rijden, gooiden wij onze kano in het water. Al peddelend hebben we de Zรชzere verkend. Moe gepeddeld schoven we een aantal keren aan tafel bij Martijn en Corrina. Heerlijk gegeten en vervolgens lekker geslapen in ons sfeervolle appartement. We hebben ook heerlijk geluierd bij het zwembad en genoten van de mooie natuur rondom de Quinta. Martijn en Corrina, bedankt voor jullie warme ontvangst en gastvrijheid. Wij komen zeker nog eens terug! Jeannette en Paul
Walter Walter wrote on 25 April, 2023
Wij zijn drie dagen bij Martijn en Corrina op hun paradijsje Quinta Flores geweest! Zij zijn zeer zorgzaam en gastvrij. De omgeving is rustiek en je komt daar helemaal tot rust. Het ligt centraal tussen Lissabon en Porto. Veel mooie dingen te zien in de omgeving. Het is de moeite waard en voor ons voor herhaling vatbaar! Groet Marja en Walter
Serena de Groot Serena de Groot wrote on 16 April, 2023
Ook Convento da Christo in Tomar en stuwmeer zรฉรฉr de moeite van het bezoeken waard. Heerlijke week gehad in februari 2023. Warme kleren aanbevolen in deze maand
Serena de Groot Serena de Groot wrote on 16 April, 2023
Prachtig landgoed, lieve eigenaren, prachtige mozaรฏekvloeren nabij Coimbra bezocht!
Johan en Marja Johan en Marja wrote on 7 January, 2023
Corrina en Martijn, wij waren in 2021 de gasten van Nico en Hanneke. Heel leuk dat jullie het voortzetten want het is een fantastische plek! Heel veel succes, maak er wat van!
Getty en Robin Getty en Robin wrote on 21 December, 2022
Wij waren in november te gast. Drie nachtjes in appartement Camelia geslapen/verbleven. Mooie rustige omgeving. En hele lieve en gastvrije eigenaren. Die veel tips hebben voor bezienswaardigheden in de omgeving. Aanrader voor een leuk verblijf.
Ada Ada wrote on 9 October, 2022
Lieve Martijn en Corrina, Dromen zijn er uiteindelijk om uit te komen. Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe in jullie fantastische mooie Quinta Flores.
Robin en Peggy Schulze Robin en Peggy Schulze wrote on 8 October, 2022
Jullie droom is werkelijkheid geworden ! Heel veel succes, geluk en plezier !
Marjan Marjan wrote on 8 October, 2022
Fantastisch Corrina & Martijn! Veel geluk en plezier!